Auton hajunpoistoa Tampereella

Yllättikö epämiellyttävä ja paha haju autossasi?

Haistoitko autossasi tänään pahan ja suorastaan epämiellyttävän hajun? Vai oletko jo pitempään ihmetellyt, että mistä moinen epämääräinen tuoksu johtuu.

Riippumatta hajun voimakkuudesta - kukapa ei haluaisi päästä autonsa pahoista hajuista eroon välittömästi ja mahdollisimman helpolla. Kuten tiedämme epämiellyttävien, pistävien ja pahojen hajujen mahdollisia auheuttajia on olemassa lukemattomia, mutta onneksi niistä kaikista pääsee kuitenkin yleensä melko helpostikin eroon.

Auton pahan hajunpoistoa Tampereella

 

Kuusi (6) helppoa vihjettä kuinka pääset eroon autosi pahoista hajuista

1. Auton imurointi lattiasta kattoon
Pahoilla hajuilla on taipumus pinttyä auton verhoiluun, mutta monta kertaa pahojen hajujen poistoon riittää ja auttaa jo pelkästään se, että imuroit autosi kaikki verhoilut, lattiamatot ja kattomateriaalit huolellisesti.

2. Höyrypuhdistuksella verhoilut puhtaaksi
Mikäli tuntuu, että pelkkä auton perusteellinen imurointi ei riitä verhoiluihin pinttyneen hajun poistoon, niin kannattaa kokeilla ns. höyrypesuria, jota myös ammattilaiset käyttävät.

3. Eroon tupakansavusta raikastinsprayllä
Tupakansavu on ehkä pahin autosi sisätiloihin pinttynyt haju, mutta onneksi siitäkin pääsee eroon. Savu tunkeutuu usein kaikkialle autossasi - siis myös ilmastointi- ja ilmanpuhalluskanaviin. Mikäli näin on, täytyy useissa tapauksissa jopa auton kojelautaa purkaa, jotta pääset suihkuttamaan pahan hajun poistoon tarkoitettua spray-ainetta kaikkialle autosi ilmastointikanaviin.

4. Ruokasooda
Tiesitkö, että ruokasooda on oiva apuri myös autosi puhdistuksessa. Se toimii aina ja poistaa hyvin epämiellyttäviä hajuja imien niitä sisäänsä. Jos esimerkiksi autosi penkille tai matolle on vuotanut jotain eikä haju lähde imuroimalla, niin kokeile ruokasoodaa apuun ripottelemalla sitä tahriintuneeseen kohtaan. Hiero sitä voimakkaasti verhoiluun ja jätä se muutamaksi tunniksi tekemään työtään, jonka jälkeen imuroi se huolellisesti pois.

5. Puuhiili apuun hajunpoistossa
Kuulostaa ehkä aluksi oudolta, mutta puuhiili on yksi parhaista materiaaleista joka imee pahoja hajuja sisäänsä. Kun asiaa tarkemmin miettii, ehkä muistatkin kuulleesi että hiiltä käytetään monissa ilman ja veden suodatinjärjestelmissä. Nappaa grillikatoksestasi vaikkapa pesuvatiin runsaasti hiiliä ja laita se paikkaan (esim. auton perään), jossa paha haju piileskelee. Jätä hiilet vaikkapa viikonlopuksi tai muutamaksi päiväksi paikoilleen ja muutaman päivän päästä saatat huomata pahan hajun poistuneen tai vähintäänkin vähentyneen.

6. Ilmanraikastimet ja wunderbaumit
Autovaraosaliikkeissä on tarjolla runsaasti erilaisia autoosi tarkoitettuja ilmanraikastimia ja Wunderbaumeja. Valitset vain oman suosikkituoksusi ja pian jo uusi raikas tuoksu peittää alleen pahat hajut.


Tampereen parhaat autopesulat tarjoavat monipuoliset tuotteet ja palvelut autosi pahojen hajun poistoon

Voisiko autosi paha tai outo haju johtua jostain vakavammasta ja vaarallisesta kuten palaneen kärystä?

Kannattaa aina pitää mielessä, ettei autossasi sinua ihmetyttävä outo haju johdu välttämättä vanhoista penkin väliin pudonneista banaaninkuorista, vaan kyse voi joskus olla myös jostain vakavammasta, kuten esimerkiksi autosi sähköjärjestelmien oikosuluista tai muusta vastaavasta, joka saattaa tuoda autoosi ns. palaneen käryä.

Mikäli epäilen tälläista tapahtuneen, kannattaa ehdottomasti kääntyä asiantuntevan autokorjaamon puoleen ja tarkastuttaa autosi isomman vaaran uhalta ja esimerkiksi palovaaran välttämiseksi.

Varma keino päästä eroon ajoneuvosi pahoista hajuista on ostaa palvelu ammattilaisilta

Tuntuuko ettei oma osaaminen tai aika riitä autosi perusteelliseen puhdistukseen ja pahojen hajujen poistoon? Eipä hätää. Tampereen parhaat autopesulat palvelevat sinua joustavasti, laadukkaasti ja vieläpä edulliseen hintaan. Tervetuloa palveltavaksi!


Luitko jo ammattilaisten autonpesuvinkit?


Katso myös auton sisäpesuun liittyvä video!

Tampereen Ajoneuvopesu Oy

Tampereen Ajoneuvopesu Oy

Tampereen Ajoneuvopesu Oy
(Hatanpää, Lokomonkulma)
Lokomonkatu 25 D 2. krs
33900 Tampere

Puh. 03 222 6580
Puh. 0400 415 307
info@ajoneuvopesu.fi

Aukioloajat: Arkisin 8-16

Kaupunginosa: Hatanpää


Laadukasta autonpesua Hatanpäällä ja keskustassa

Tampereen Ajoneuvopesu Oy on laadukkaiden autopesujen ammattilainen ja palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaita tarjoten erittäin monipuoliset palvelut kahdessa eri toimipisteessä Lokomonkulmassa ja Hämpin autopesu Tampereen keskustassa.

Hatanpään toimipiste Lokomonkulmassa

Hatanpäällä, Lokomonkulmassa toimimme ns. Euromasterin yläkerrassa toisessa kerroksessa, jonne on helppo ajaa kaupungin puoleisen päädyn ajoramppia pitkin aivan Käyttöauton kiinteistön takaa.

Meiltä myös laadukkaat autonpesutuotteet mukaan

Autonpesujen, puhdistusten, kiillotusten, vahausten, naarmujen poistojen ja muiden palveluidemme lisäksi voit myös ostaa meiltä mukaan laadukkaat autonpesu- ja hoitotuotteet, joilla pidät autosi maalipinnan säihkyvänä. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat kaupanpäälle tietysti hyvät tuotteideen käyttöohjeet, jotta saat vaivattomasti autosi jälleen loistamaan. Säännöllisellä ajoneuvon pesulla, puhdistuksella, vahauksella ja maalipinnan hoidolla ylläpidät autosi arvoa.

Soita ja varaa aika autonpesuun

Soita ja varaa aika Lokomonkulmaan Hatanpäälle, Puh. 03-222 6580 tai poikkea paikanpäälle Lokomonkadulle arkisin klo 8-16.

Meiltä pesupassilla, joka 10. autonpesu ilmaiseksi. Tervetuloa palveltavaksi!

Lisätietoja myös osoitteessa www.ajoneuvopesu.fi

Klikkaa ja tykkää Facebookissa!


Autojen ja menopelien sisä- ja ulkopuhdistukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kaupan päälle aina hyvää ja luotettavaa palvelua. Tervetuloa palveltavaksi toimipisteisiimme Tampereella!


Ota yhteyttä Ajoneuvopesuun!

  Nimi (*)

  Sähköposti (*)

  Puhelin (*)

  Viesti

  captcha

  Oletko robotti?

  KylläEi


  Hakusanat: autopesu Tampere, auton pesu Tampere, autopesula Tampere, auton vahaus Tampere, kovavahaus Tampere, autopesu Tampere keskusta, autopesu Tampere Hatanpää, autopesu Tampere Nekala, auton otsonointi Tampere, auton hajunpoisto Tampere, naarmunpoisto Tampere, auton myllytys Tampere

  Suosittele tätä autopesulaa - jaa artikkeli kavereillesi!